У Чугуєві згоріла школа: що робитимуть діти

Діти чугуївській школи № 2 скоро повернуться за парти

У Чугуєві 19 вересня пожежа охопила школу №2. Виявилося, що у закладу є друга будівля, яка не постраждала. Там будуть займатися початкові класи та п'ятикласники вже через два дні. Про це розповіла заступник начальника управління освіти Чугуївської міськради Марина Реброва.

Поки всі класи знаходяться на дистанційному навчанні. Для інших класів розглядаються три варіанти: навчання у другу зміну в сусідній школі №1, навчання в вільних приміщеннях школи №5 або на певний період ввести дистанційне навчання

Всього в школі №2 вчаться 363 людини. У міськраді приймуть рішення, ґрунтуючись на думці батьків і педагогів. Відремонтувати школу і підрахувати збитки поки не можуть, оскільки тривають слідчі дії.

Нагадаємо, пожежа в будівлі школи №2 розпочався 19 вересня близько о пів на восьму вечора. Загальна площа пожежі склала близько 500 кв.м. Горіли дерев'яні конструкції даху та перекриття спортзалу, а також частково двоповерхова будівля школи.

Раніше "Коментарі" розповіли, що в Печенігах спалахнула база відпочинку. Полум'я знищило будівлю. На базі знаходилося 10 осіб. 43-річного чоловіка і 35-річну жінку госпіталізували в лікарню з травмами. Решта осіб від медичної допомоги відмовилася.

За попередніми даними, пожежу викликало замикання електропроводки. Правоохоронці почали кримінальне провадження за частиною 1 статті 270 "Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки" Кримінального кодексу України.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися