У Харкові чоловік після сварки поклав свого знайомого гранату під машину (ФОТО)

У Харкові на колесі іномарки знайшли гранату

У Харкові 25 вересня чоловік після сварки зі своїм знайомим взяв гранату і поклав йому на колесо автомобіля. Про це розповіли у пресслужбі ГУ Нацполіції Харківської області.

Пригода сталася біля ресторану по вулиці Люсинській. Там на колесі автомобіля, який належить 31-річному харків'янину, знайшли бойову гранату. На місце приїхали поліціянти разом з вибухотехніками.

За попередніми даними, чоловік ввечері приїхав в ресторан на зустріч з 40-річним знайомим. Чоловіки посварилися і знайомий підклав гранату. Правоохоронці вилучили її та відправили на дослідження.

Після установки вибухівки, зловмисник спробував втекти. Однак чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Йому повідомили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 129 (погроза вбивством), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. За санкцій статей правопорушнику загрожує до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, на вулиці Гольдберговській, 11 пізно ввечері 8 червня відбулася сутичка між компанією молоді, неподалік від одного з тютюнових кіосків. Двоє спочатку ображали одне одного, а після цього зав'язалася бійка. Один з учасників конфлікту дістав з кишені гранату РГД-5 та жбурнув її у бік компанії. Гучний вибух почув весь район, очевидці отримали осколкові поранення. Про деталі події розповіли у відділі комунікації поліції Харківської області. Винуватцем трагедії виявився 29-річний чоловік, який за словами очевидців, був у стані наркотичного чи алкогольного сп'яніння.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися