У Харкові маленьких кошенят викинули прямо з вікна (ВІДЕО)

На Одеській з вікна викинули кошенят

У Харкові 29 вересня на вулиці Грозненської невідомі прямо з вікна викинули маленьких кошенят. Відповідне відео очевидці опублікували в соцмережах, а потім правоохоронці вже підтвердили інформацію.

До правоохоронців люди звернулися близько 12:10 і розповіли про подію. Поліціянти оглянули місця події та опитали свідків.

Інформацію про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 299 (жорстоке поводження з тваринами) КК України. Санкція статті передбачає до 3 років позбавлення волі.

Інші новини:

Раніше "Коментарі" розповіли про трагічний випадок з тваринами. В Люботині на вулиці Петровській, 29, живцем згоріли чотири поросяти (по 1 місяцю кожному). Відзначається, що повідомлення про пожежу рятувальники отримали о 07:55. Коли пожежники прибули, їм довелося гасити господарську споруду на площі 50 кв.м. Свинок врятувати не встигли. Пожежу локалізували о 09:22, а повністю ліквідували о 11:15.

З початку року в Україні враховано понад 200 кримінальних правопорушень через жорстоке поводження з тваринами. Згідно з повідомленням, за січень-серпень цього року на території України враховано 228 кримінальних правопорушень за жорстоке поводження з тваринами.

Відзначається, що всього зареєстровано 365 таких кримінальних правопорушень, з яких 137 - закрито, зокрема через відсутність складу злочину.Найбільше правопорушень, пов'язаних з жорстоким поводженням з тваринами, з початку року враховано в Харківській області - 19, по 17 - у Дніпропетровській області та Києві, в Донецькій області - 16. Найменше - в Хмельницькій і Тернопільській областях.



Джерело: about:blank
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися