У Харкові горіло величезне підприємство (ВІДЕО)

Харківські рятувальники весь ранок борються з пожежею

У Харкові на Великий Панасівській 3 жовтня горів столярний цех біля стадіону "Локомотив". Про це розповіли у пресслужбі ДСНС Харківської області.


На місці події працюють 10 пожежних автомобілів та 45 пожежників. Вогонь охопив приблизно 500 кв.м. Повідомлення про пожежу рятувальники отримали о 06:13, а вже о 07:46 їм вдалося локалізувати подію.

На щастя, ніхто не постраждав, але згоріли чотири автомобілі, які стояли поруч із цехом. На 14:00 пожежники все ще продовжували боротися з полум'ям.

Інші пожежі в регіоні:

⬤ У Харківській ОДА збираються виділити кошти на відновлення будівлі Чугуївського ліцею №2, який згорів 19 вересня, з обласного бюджету. Пожежа в школі був визнаний надзвичайною ситуацією, а обставини події та подальші дії обговорювалися під час спеціально скликаної регіональної комісії з надзвичайних ситуацій.

⬤ В Печенігах спалахнула база відпочинку. Полум'я знищило будівлю. На базі знаходилося 10 осіб. 43-річного чоловіка і 35-річну жінку госпіталізували в лікарню з травмами. Решта осіб від медичної допомоги відмовилася. За попередніми даними, пожежу викликало замикання електропроводки. Правоохоронці почали кримінальне провадження за частиною 1 статті 270 "Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки" Кримінального кодексу України.

⬤ У Харкові 21 січня в нелегальному закладі для літніх людей спалахнула пожежа, тоді загинули 15 осіб, 9 осіб були травмовані та опинилися в лікарні. "Коментарі" розповідали, що Кабмін завершив розслідування трагедії й повідомив, що катастрофічним наслідкам сприяв комплекс причин і передумов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися