У Харкові фура збила на пішохідному переході двох підлітків, один з хлопців помер в реанімації

Хлопці вибігли на дорогу один за одним, водій не встиг вчасно загальмувати

Трагедія трапилася 4 жовтня, приблизно о 16:45 в районі Московського проспекту, 308  та будинку 3-а на Великій Кільцевій. Величезна вантажівка на нерегульованому пішохідному переході збила двох хлопців 12 та 13 років. Старший хлопчик через кілька годин помер в реанімації. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області та у "Суспільне" з посиланням на коментар заступника головного лікаря лікарні невідкладної допомоги Андрія Соцького.

Водій фури DAF XS з напівпричепом та очевидець події розповідають, що хлопці бігли один за одним. Фура рухалася в сторону Московського проспекту, а хлопці почали перехід по стороні руху вантажівки. Почала гальмувати вона вже на пішохідному переході. Автомобіль збив обох підлітків та протягнув їх з десяток метрів по дорозі. Один з хлопців вдарився об вантажівку кілька разів та впав збоку від фури, другий залишився лежати перед нею попереду.

За словами Андрія Соцького, старшого хлопця, який забився найбільше, госпіталізували в лікарню у стані клінічної смерті та глибокої коми, попри спроби лікарів реанімувати його, дитина померла.

Другий постраждалий перебуває у тяжкому стані, має чисельні травми. У нього забиття мозку та скелетна травма.

Наразі на водія вантажівки відкрите кримінальне провадження за статтею 286 ККУ: порушення ПДР. Санкція статті передбачає ув'язнення від 3 до 8 років з позбавленням права на керування транспортом.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Харкові на вулиці Луї Пастера сталася ДТП між двома автомобілями ВАЗ. Легковики врізалися лоб в лоб і вщент розтрощили одне одного. Водія "дев'ятки" госпіталізували до лікарні.



Джерело: Нацполіція, Суспільне
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися