Під Харковом хлопця, який ледь не вбив кохану через ревнощі, відправили у СІЗО

Дівчину врятували перехожі

У вівторок, 10 березня, Чугуївський міський суд Харківської області взяв під варту 19-річного хлопця, який ледь не вбив кохану через ревнощі. Про це "Коментарі. Харків" дізналися в прес-службі суду.

За рішенням суду в СІЗО хлопець проведе найближчі 60 діб, до 8 травня. Підозрюваний може оскаржити ухвалу суду протягом п’яти днів з дня її проголошення.

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" писали, що все сталося напередодні 8 березня. Підозрюваний посварився з коханою дівчиною та вдарив її кілька разів ножем в обличчя та шию. Це сталося на одній із вулиць Чугуєва. Дівчину врятували випадкові перехожі. Хлопець з місця події втік. Його знайшли та затримали в той же день.

Молодику повідомили про підозру за фактом замаху на вбивство (ст. 15 ч.1 ст. 115 КК України). Йому загрожує від 7 до 15 років за гратами.

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що під Харковом жінка ледь не зарізала сусідку. Жінки разом пиячили, між ними стався конфлікт і одна з них, взяла ніж та двічі вдарила подругу в груди.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися