У Харкові перекриють дві вулиці в центрі міста - як можна об'їхати

Одну з вулиць перекриють майже на тиждень

У Харкові з різних причин у середу, 6 жовтня, перекриють дві вулиці у центрі міста. Про це попередили харків'ян у пресслужбі Харківської міськради.

Вулицю Шатилівську перекриють на ділянці, яка проходить повз будинок № 38. Там заплановане проведення ремонтних робіт на тепломережах. Маніпуляції спеціалісти КП "Харківські теплові мережі" проводитимуть протягом п'яти днів з 6 по 11 жовтня. На цей час можна буде проїхати цю ділянку по найближчих паралельних вулицях Юрія Шевелєва та Коломенській. Також  для проїзду буде відкрита вільна від робіт смуга автодороги, по якій буде організовано реверсний рух.

Також 6 жовтня буде перекрито для руху усіх видів транспорту проспект Незалежності. Обмеження будуть введені на ділянці від проспекту Науки до вулиці Сумської. Там у готелі "Kharkiv Palace" проходитиме міжнародна конференція "Харків: розвиток та інвестиції". Рух транспорту по проспекту буде зупинено об 11:30  до 12:10. Потім транспортних потік зупинять ще раз: з 12:40 до 13:00.

Схему об'їзду буде організовано відповідно до дорожніх знаків на місці.

Під час закриття проспекту не змінять свої маршрути тролейбуси № 18 та № 2.

З 11:00 до 13:00 не ходитимуть трамваї по Клочківському узвозу, по вулицях Трінклера, Мироносицькій, Весніна та Маяковського та по проспекту Незалежності.

Також на ділянці від вулиці Трінклера до вулиці Літературної на проспекті Незалежності буде заборонено паркуватися.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Харкові обмежать рух транспорту по Комунальному мосту з 5 жовтня по 20 грудня



Джерело: https://www.city.kharkov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися