У Харкові двоє людей згоріли живцем (ФОТО)

На Салтівці знайшли трупи двох осіб

У Харкові 8 жовтня на вулиці Краснодарській горів покинутий одноповерховий будинок на відкритій території біля водойми. Про це розповіли в пресслужбі ДСНС Харківської області.

Коли рятувальники прибули на місце, полум'я охопило вже всю будівлю (10 кв.м.). Під час гасіння пожежники знайшли два тіла. Зараз фахівці встановлюють особи загиблих.

Повідомлення про пожежу в ДСНС отримали о 2:16. Локалізували полум'я о 2:58, а повністю ліквідували о 3:47. Зараз з'ясовується причина займання.

Інші пожежі в регіоні:

Будівля школи №2 в Чугуєві загорілося близько 19:00 19 вересня, рятувальники встановили, що причиною стало коротке замикання на другому поверсі. "Коментарі" повідомляли про те, що у навчального закладу є друга будівля, яка не постраждало. Там будуть займатися початкові класи та п'ятикласники.

⬤ В Печенігах спалахнула база відпочинку. Полум'я знищило будівлю. На базі знаходилося 10 осіб. 43-річного чоловіка і 35-річну жінку госпіталізували в лікарню з травмами. Решта осіб від медичної допомоги відмовилася. За попередніми даними, пожежу викликало замикання електропроводки. Правоохоронці почали кримінальне провадження за частиною 1 статті 270 "Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки" Кримінального кодексу України.

⬤ У Харкові 21 січня в нелегальному закладі для літніх людей спалахнула пожежа, тоді загинули 15 осіб, 9 осіб були травмовані та опинилися в лікарні. "Коментарі" розповідали, що Кабмін завершив розслідування трагедії й повідомив, що катастрофічним наслідкам сприяв комплекс причин і передумов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися