У Харкові масштабна пожежа охопила кілька сотень квадратних метрів (ФОТО)

Харківський склад знищила пожежа

У Харкові вночі, 8 жовтня, на вул. Кітаєнка, 1 горів склад. Про це розповіли в пресслужбі ДСНС Харківської області.

У двоповерховій будівлі горів дах і дошки. Полум'я в сумі охопило 300 кв.м. Повідомлення про пожежу рятувальники отримали ще 7 вересня о 22:20. Пожежники локалізували полум'я із 6 пожежних стволів в 00:40, а повністю ліквідували о 02:12. Зараз фахівці з'ясовують всі подробиці.

Інші пожежі в регіоні:

 Будівля школи №2 в Чугуєві загорілося близько 19:00 19 вересня, рятувальники встановили, що причиною стало коротке замикання на другому поверсі. "Коментарі" повідомляли про те, що у навчального закладу є друга будівля, яка не постраждала. Там будуть займатися початкові класи та п'ятикласники.

⬤ В Печенігах спалахнула база відпочинку. Полум'я знищило будівлю. На базі знаходилося 10 осіб. 43-річного чоловіка і 35-річну жінку госпіталізували в лікарню з травмами. Решта осіб від медичної допомоги відмовилася. За попередніми даними, пожежу викликало замикання електропроводки. Правоохоронці почали кримінальне провадження за частиною 1 статті 270 "Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки" Кримінального кодексу України.

⬤ У Харкові 21 січня в нелегальному закладі для літніх людей спалахнула пожежа, тоді загинули 15 осіб, 9 осіб були травмовані та опинилися в лікарні. "Коментарі" розповідали, що Кабмін завершив розслідування трагедії й повідомив, що катастрофічним наслідкам сприяв комплекс причин і передумов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися