У Харкові водій таксі віз пасажира і несподівано помер за кермом (ФОТО)

Харківський таксист помер на очах у пасажира

У Харкові 8 жовтня близько 07:00 на проспекті Московському 52-річний водій таксі помер прямо за кермом на очах у пасажира. Про це розповіли у пресслужбі ГУ Нацполіції Харківської області.

Водій виїжджав з прибудинкової території, а пасажир сидів разом з ним попереду. Чоловікові за кермом стало на ходу дуже погано і він врізався на автомобілі у фасад багатоповерхового будинку. Після ДТП таксист уже не подавав ознак життя. На місці працюють правоохоронці.


Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.  

ДТП в Харківській області:

 Поблизу селища Слобожанське на 54 км автодороги "Харків-Зміїв-Балаклія" 29 вересня перекинулася фура. Поліціянти розповіли, що 56-річний водій автомобіля "Renault" не впорався з керуванням і перекинувся разом з ним у кювет. Правоохоронці поділилися фотографіями знищеної фури.

 Під Харковом у Валківському районі дівчина за кермом BMW на величезній швидкості влетіла в евакуатор. Від удару автомобіль вилетів з дороги у ліс і вдарився в дерево. Відео вже після ДТП опублікував Стас Жадан на своїй сторінці в Instagram.

 У Харкові 25 вересня на вул. Полтавський шлях (біля АЗС "БРСМ") зіткнулися два автомобілі "ВАЗ-21110" та "ВАЗ-21099". На місце приїжджало чергове відділення рятувальників 6-й рятувальної частини ДСНС на спеціальному аварійно-рятувальному автомобілі легкого типу та одне відділення Національного університету цивільного захисту України.



Николай

8 жовтня 2021, 17:12

Наверное на днях привился.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися