У спальному районі Харкова посеред вулиці знайшли труп чоловіка

За попередніми даними поліції, померлий був бездомним

Сьогодні, 11 березня, в Московському районі Харкова перехожі виявили труп чоловіка. Про це розповіли у відділі комунікацій Нацполіції в Харківській області.

Згідно з повідомленням, об 11:00 до правоохоронців звернулася місцева жителька й розповіла, що біля будинку №128 на проспекті Тракторобудівників лежить чоловік без ознак життя. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Поліцейські виявили труп невідомого, якому на вигляд було близько 30-35 років. За попередніми даними, померлий був бездомним. Особу чоловіка і причини його смерті наразі встановлюють.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що на Харківщині в Куп'янському районі 11 березня сталася пожежа у приватному будинку. За інформацією рятувальників, повідомлення про загорання на вулиці Новоселівка, 59 в селі Подоли надійшло близько 03.00. До місця події були направлені бригади пожежної служби міста Куп'янська та села Курилівка. На момент їх прибуття весь будинок був охоплений полум'ям, площа пожежі склала 70 квадратних метрів.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися