У Харкові замінували ковідні лікарні

Харківські правоохоронці шукають вибухівку у лікарнях

У Харкові шість ковідних лікарень оточені правоохоронцями. Там фахівці шукають вибухівку. Про це розповіли очевидці в соцмережах.

Вибухонебезпечні предмети шукають в диспансері радіаційного захисту населення ("чорнобильська" лікарня), дорослій і дитячій інфекційних лікарнях, Харківській клінічній лікарні на залізничному транспорті № 2.

Лікарі розповіли родичам пацієнтів, що все добре і їм надали всі необхідні медичні послуги. Офіційної інформації про мінування поки не було.

Контекст:

 У Харківській області на 9 жовтня коронавірус виявили у 974 жителів. За добу від коронавірусу померло 17 осіб. В області COVID-19 діагностували вже у 174 782 осіб. У регіоні за весь період пандемії померло 4108 хворих. Одужало від коронавірусу вже 152 745 осіб. Зараз під наглядом медиків знаходиться 17 929 пацієнтів.

⬤ За словами головного медпрацівника штату Новий Південний Уельс Керрі Чанта, "Дельта" (варіант коронавірусного захворювання) здатний передаватися за кілька секунд. Фахівець стверджує, що людині вистачило кілька секунд, щоб заразитися коронавірусом, коли незнайомець проходив повз, здійснюючи покупки в одному з магазинів міста.

⬤ У Харківській області з лютого 2021 року штабом по ліквідації наслідків коронавірусу керував Олександр Скакун, проте тепер він виконує обов'язки голови ХОДА. Новим керівником штабу став заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Михайло Черняк. 

⬤ У Харківській області підтвердили поширення штаму коронавірусу "Дельта". Про це розповів заступник голови Харківської обладміністрації Михайло Черняк. За словами Черняка, 25 серпня з Харківщини в лабораторію Києва направили 50 зразків, з яких 45 виявилися саме "Дельтою".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися