Службовий собака знайшов наркотики у пасажира автобусу Харків - Куп’янськ

Речовину рослинного походження чоловік ховав у рюкзаку

Сьогодні вдень, 11 березня, в Харкові службовий пес виявив у пасажира рейсового автобусу речовину схожу на наркотичну. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Харківської області в Facebook, передають "Коментарі. Харків".

Під час несення служби на посту поліції “ХТЗ" патрульні зупинили для перевірки автобус Neoplan, сполученням Харків-Куп‘янськ. Як з’ясувалося, один з пасажирів віз із собою речовину рослинного походження, яка схожа на наркотики. Він заховав її у банках, які поклав в рюкзак. Наркотики знайшов службовий собака.

Для проведення необхідних слідчих дій патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в аеропорту "Харків" службовий собака Тайсон знайшов наркотики у пасажира рейсу Баку – Харків. У валізі чоловіка серед особистих речей була розпочата пачка жувальної гумки, в якій він заховав паперовий згорток з кристалічною речовиною білого кольору.

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що під Харковом службовий пес винюхав наркотики. Заборонене перевозили пасажири рейсового автобусу. Все сталося на стаціонарному посту поліції "Пісочин". 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися