У Харкові помер відомий артист та соліст гурту "Мертвий півень"

Місько Барбара не хворів і залишив життя раптово та спокійно, вдома

У Харкові 11 жовтня раптово помер відомий музикант та артист, співзасновник і головний голос українського гурту "Мертвий півень". Про це повідомив його друг Богдан Логвиненко на своїй сторінці у Facebook.

"Несподівано помер Місько Барбара. Він був не просто частиною мого життя, цей чоловік довго був для мене найважливішим чоловічим голосом", - написав Богдан.

За словами його дружини Світлани Олешко, музикант не хворів, а помер несподівано та спокійно у себе вдома. Напередодні смерті йому викликали швидку, бо артистові стало зле. Втім, лікарі нічого у нього не діагностували. Наступного дня він просто помер.

У соцмережах друзі та прихильники музиканта пишуть теплі слова про нього, його творчість та усі разом сумують через те, що ще так багато всього не встигли йому сказати та від нього почути.

Михайло (Місько) Барбара народився 14 листопада 1971 року у Львові. Цього року йому мало виповнитися 50 років. У 1989 році у Львові був створений його гурт "Мертвий півень", який не втрачав популярності усі ці роки. З 1998 року артист мешкав у Харкові, де разом із дружиною Світланою Олешко займався розвитком театру-студії "Арабески". Він входив до числа акторів театру.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Харкові 1 жовтня помер Харківський конструктор і ветеран космічної галузі України, голова Громадської координаційного комітету "Харків ракетно-космічний" Геннадій Тупало. Йому було 93 роки. Він закінчив Харківський авіаційний інститут і займав керівні посади в Харківському заводі електроапаратури.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися