У Харкові пожежа знищила квартиру забиту сміттям (ФОТО)

Харківські пожежники врятували літню жінку

У Харкові 16 жовтня на вулиці Отакара Яроша, 49, горіла квартира в п'ятиповерховому житловому будинку. Про це розповіли в пресслужбі ДСНС Харківської області.

На місці рятувальники побачили щільний дим, який виходив з вікна квартири. Пожежники увірвалися у хату та витягли 75-річну господарку. З нею вже все добре. У квартирі горіла житлова кімната, в якій перебував, різноманітний мотлох. Пожежу локалізували о 2:36, а повністю ліквідували о 3:13.

Інші пожежі в регіоні:

 Будівля школи №2 в Чугуєві загорілося близько 19:00 19 вересня, рятувальники встановили, що причиною стало коротке замикання на другому поверсі. "Коментарі" повідомляли про те, що у навчального закладу є друга будівля, яка не постраждала. Там будуть займатися початкові класи та п'ятикласники.

⬤ В Печенігах спалахнула база відпочинку. Полум'я знищило будівлю. На базі знаходилося 10 осіб. 43-річного чоловіка і 35-річну жінку госпіталізували в лікарню з травмами. Решта осіб від медичної допомоги відмовилася. За попередніми даними, пожежу викликало замикання електропроводки. Правоохоронці почали кримінальне провадження за частиною 1 статті 270 "Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки" Кримінального кодексу України.

⬤ У Харкові 21 січня в нелегальному закладі для літніх людей спалахнула пожежа, тоді загинули 15 осіб, 9 осіб були травмовані та опинилися в лікарні. "Коментарі" розповідали, що Кабмін завершив розслідування трагедії й повідомив, що катастрофічним наслідкам сприяв комплекс причин і передумов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися