Вантажівка "Нової пошти" збив дитину з самокатом (ФОТО)

У Харкові на пішохідному переході вантажівка збила дитину

У Харкові 17 жовтня на перехресті вулиці Героїв праці та проспекту Тракторобудівників вантажівка "Нової пошти" збила дитину. Відповідні фотографії очевидці публікують у соцмережах.

За попередніми даними, дитина, коли його збила вантажівка, з самокатом рухалася по пішохідному переходу. Хлопчик живий, проте його госпіталізували. Офіційна інформація поки встановлюється.

AG0O0pAu4MulXaAFF5ulF-Fz0.jpg

ДТП у Харківській області:

 Поблизу селища Слобожанське на 54 км автодороги "Харків-Зміїв-Балаклія" 29 вересня перекинулася фура. Поліціянти розповіли, що 56-річний водій автомобіля "Renault" не впорався з керуванням і перекинувся разом з ним у кювет. Правоохоронці поділилися фотографіями знищеної фури.

 Під Харковом у Валківському районі дівчина за кермом BMW на величезній швидкості влетіла в евакуатор. Від удару автомобіль вилетів з дороги у ліс і вдарився в дерево. Відео вже після ДТП опублікував Стас Жадан на своїй сторінці в Instagram.

 У Харкові 25 вересня на вул. Полтавський шлях (біля АЗС "БРСМ") зіткнулися два автомобілі "ВАЗ-21110" та "ВАЗ-21099". На місце приїжджало чергове відділення рятувальників 6-й рятувальної частини ДСНС на спеціальному аварійно-рятувальному автомобілі легкого типу та одне відділення Національного університету цивільного захисту України.

 У селищі Солоницівка по вулиці Сумській Шлях 37-річний водій автомобіля "ВАЗ 210994-20" по шляху до Харкова збив 67-річну жінку. Зазначається, що жінка разом з чоловіком переходила дорогу по пішохідному переходу. Водій не помітив їх і збив жінку, яка померла на місці. Чоловік загиблої в ДТП не постраждав.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися