У мережі показали момент трагедії в Пісочині: дівчина не встигла пробігти через колії (ВІДЕО 18+)

У соціальних мережах припускають, що через загальний шум і навушники загибла пізно помітила другий поїзд

Момент наїзду потяга Львів-Бахмут на 19-річну дівчину в Пісочині Харківської області потрапив на камеру. Відеоролик трагедії оприлюднили в телеграм-каналі "Труха".

На відео можна помітити, як дівчина спочатку очікує, поки проїде один поїзд, а потім оглядається, щоб почати рух через залізничні колії. У соціальних мережах припускають, що через загальний шум і навушники загибла занадто пізно помітила другий поїзд. На кадрах видно, як дівчина спробувала прискоритися, однак не встигла.

Нагадаємо, що вчора близько 14:00 в поліцію надійшло повідомлення про те, що в селищі Пісочин поїзд Львів-Бахмут на смерть збив дівчину. Правоохоронці з'ясували, що 19-річна дівчина була місцевою мешканкою. Зараз встановлюються всі обставини трагедії.

Інші новини:

⬤ У Харкові 17 жовтня зіткнулися мікроавтобус Renault і автомобіль Honda CR-V. Мікроавтобус перекинувся на бік і придавила водія. Від отриманих травм 27-річний чоловік помер на місці. Водій і пасажирка Honda також постраждали. Їх госпіталізували в Харківську міську клінічну лікарню швидкої й невідкладної медичної допомоги.

⬤ У Харкові на вул. Полтавський шлях (біля АЗС "БРСМ") зіткнулися два автомобілі "ВАЗ-21110" та "ВАЗ-21099". На місце приїжджало чергове відділення рятувальників 6-й рятувальної частини ДСНС на спеціальному аварійно-рятувальному автомобілі легкого типу й одне відділення Національного університету цивільного захисту України.

Під Харковом у Валківському районі дівчина за кермом BMW на величезній швидкості влетіла в евакуатор. Від удару автомобіль вилетів з дороги в ліс і вдарився в дерево.



Машнист этого поезда

22 жовтня 2021, 13:14

Туда ей и дорога это шлюхе

Иван

20 жовтня 2021, 13:38

переходя дорогу оглянись по сторонам. Наушники конечно плохо, но глазами смотреть надо. Не заметить днем поезд это надо уметь, а заодно и закрытый шлагбаум.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися