Під Харковом пожежа знищила ціле поле кукурудзи

У Харківській області бушувала масштабна пожежа

У Харківській області 21 жовтня о 19:35 спалахнуло ціле поле кукурудзи. Про це розповіли у пресслужбі ХОДА.

Полум'я охопило поле фермерського господарства в селі Сердобине Вовчанської територіальної громади Чугуївського району. Всього пожежа знищила 10 га кукурудзи. На щастя, інші 127 га пожежники встигли врятувати.

Інші пожежі в регіоні:

⬤ У Харкові на вулиці Отакара Яроша, 49 горіла квартира у п'ятиповерховому житловому будинку. На місці рятувальники побачили щільний дим, який виходив з вікна квартири. Пожежники увірвалися у хату та витягли 75-річну господарку. У квартирі горіла житлова кімната, в якій був різний мотлох. 

 Будівля школи №2 в Чугуєві загорілося близько 19:00 19 вересня. Рятувальники встановили, що причиною стало коротке замикання на другому поверсі. "Коментарі" повідомляли про те, що у навчального закладу є друга будівля, яка не постраждала. Там будуть займатися початкові класи та п'ятикласники.

⬤ У Печенігах спалахнула база відпочинку. Полум'я знищило будівлю. На базі знаходилося 10 осіб. 43-річного чоловіка і 35-річну жінку госпіталізували в лікарню з травмами. Решта осіб від медичної допомоги відмовилася. За попередніми даними, пожежу викликало замикання електропроводки. Правоохоронці почали кримінальне провадження за частиною 1 статті 270 "Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки" Кримінального кодексу України.

⬤ У Харкові ще 21 січня в нелегальному закладі для літніх людей спалахнула пожежа, тоді загинули 15 осіб, 9 осіб були травмовані та опинилися в лікарні. "Коментарі" розповідали, що Кабмін завершив розслідування трагедії й повідомив, що катастрофічним наслідкам сприяв комплекс причин і передумов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися