Під Харковом вибухнула автозаправка (ВІДЕО)

Рятувальники Харківщини локалізували пожежу

Поблизу села Рай-Оленівка на автодорозі "Київ-Харків-Довжанський" 28 жовтня на АЗС стався вибух. Про це розповіли у пресслужбі ДСНС Харківської області.


Наголошується, що сталася розгерметизація підземної місткості з газом (об'єм 18 м куб.), що й викликало вибух із подальшим займанням та розповсюдженням пожежі на дві фури.

Повідомлення про пожежу, яка охопила одразу 250 кв.м, рятувальники отримали о 04:31, локалізували лише о 05:48, а на 10:30 ранку ліквідація все ще тривала. Борються із полум'ям одразу 40 пожежників. На щастя, ніхто не постраждав.

Інші пожежі у регіоні:

⬤ В Печенігах спалахнула база відпочинку. Полум'я знищило будівлю. На базі знаходилося 10 осіб. 43-річного чоловіка і 35-річну жінку госпіталізували в лікарню з травмами. Решта осіб від медичної допомоги відмовилася. За попередніми даними, пожежу викликало замикання електропроводки. Правоохоронці почали кримінальне провадження за частиною 1 статті 270 "Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки" Кримінального кодексу України.

⬤ У Харкові 21 січня в нелегальному закладі для літніх людей спалахнула пожежа, тоді загинули 15 осіб, 9 осіб були травмовані та опинилися в лікарні. "Коментарі" розповідали, що Кабмін завершив розслідування трагедії й повідомив, що катастрофічним наслідкам сприяв комплекс причин і передумов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися