Терміновик із Харківської області викинувся з вікна

У Львові хлопець наклав на себе руки

У Львові 30 жовтня 18-річний солдат термінової служби з Первомайська викинувся з четвертого поверху. Про це MyKharkov.info повідомило джерело у правоохоронних органах.

Молодий хлопець викинувся із вікна туалету казармового приміщення близько 12:00. Лікар Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф намагався врятувати солдата, але без успіху.

При цьому на лівій руці загиблий мав напис "кремуйте". Жодних ознак насильницької смерті медики не зафіксували. Труп відправили до Львівського обласного бюро судово-медичної експертизи.

За цим фактом зареєстрували кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України (самогубство). Хлопця призвали до термінової служби 27 жовтня.

Контекст:

Ще у вересні харківські студенти почали атакувати військкомати міста. Черги до закладів були величезні, люди стояли на вулиці та всередині протягом усього дня. За свідченнями перехожих, черги до Харківського обласного військкомату збиралися вже з 5 ранку. Студенти стояли на вулиці у темряві, щоб потрапити до закладів якнайшвидше. Сам військкомат працював лише два дні на тиждень, тож потрапити на прийом туди було вкрай складно.

У Харківській області восени на службу призвали 1200 чоловіків віком від 18 до 27 років. Про це розповіли у Харківському обласному військкоматі. За словами військового комісара Харківського обласного ТЦК та СП Юрія Калгушкіна, понад 400 призовників відправили до Збройних Сил України, а решту поповнили лави Національної гвардії, Державної прикордонної служби та Державної спеціальної служби транспорту.




Леся

7 листопада 2021, 12:31

"Не убий" - заповедь Божья и ее нарушение неизменно приведет к наказанию. Хоть Бого побойтесь, нелюди.

Роман

7 листопада 2021, 10:40

когда люди перестанут быть скотами и не будут отдавать своих детей на убой?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися