У Харкові збили жінку на пішохідному переході (ФОТО)

На проспекті Гагаріна збили жінку

У Харкові на проспекті Гагаріна 6 листопада водій за кермом автомобіля Subaru збив жінку. Про це розповіли у пресслужбі Патрульної поліції у Харківській області.

Постраждалу жінку госпіталізували до лікарні. Наразі правоохоронці з'ясовують усі подробиці ДТП.

  


Інші ДТП:

⬤ Увечері 26 жовтня суспільство вразила звістка про смертельну ДТП на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна у Харкові. Внаслідок аварії загинула людина, ще трьох з тяжкими травмами доставлено до лікарні. Аварія сталася близько 20:40 на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна. Автомобіль Infiniti на величезній швидкості, порушивши правила дорожнього руху, зіштовхнувся із Chevrolet, 58-річний водій якого загинув на місці.

 Поблизу селища Слобожанське на 54 км автодороги Харків-Зміїв-Балаклея перекинулася фура. Поліціянти розповіли, що 56-річний водій автомобіля Renault не впорався з керуванням і перекинувся разом з ним у кювет. Правоохоронці поділилися фотографіями знищеної фури.

 Під Харковом у Валківському районі дівчина за кермом BMW на величезній швидкості влетіла до евакуатора. Від удару автомобіль вилетів з дороги у ліс і вдарився у дерево. Відео вже після ДТП опублікував Стас Жадан на своїй сторінці в Instagram.

 У Харкові на вул. Полтавський шлях (біля АЗС "БРСМ") зіткнулися два автомобілі "ВАЗ-21110" та "ВАЗ-21099". На місце приїжджало чергове відділення рятувальників 6-ї рятувальної частини ДСНС на спеціальному аварійно-рятувальному автомобілі легкого типу та одне відділення Національного університету цивільного захисту України.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися