Приватне підприємство не заплатило майже два мільйони гривень за використання землі під Харковом

Прокуратура подала позов до суду проти приватного підприємства, яке незаконно зайняло ділянку землі в Пісочині

Приватне підприємство незаконно користувалося земельною ділянкою в Пісочині, за цей час воно мало сплатити до місцевого бюджету 1,7 мільйона гривень. Про це портал "Коментарі. Харків" дізнався у прес-службі прокуратури Харківської області.

Так, за даними прокуратури, приватне акціонерне підприємство розмістило на земельній ділянці площею понад 5 гектарів свої будівлі і використовувало його для своєї господарської діяльності. Між тим, зазначена територія знаходиться в смт Пісочин, тому гроші за оренду землі мали йти до місцевого бюджету.

Тепер прокуратура хоче через суд довести, що документи на ділянку не були оформлені відповідним чином, тому вона була зайнята незаконно, з лютого 2017 року гроші за оренду в бюджет сільської ради не надходили. З підприємства планують стягнути близько 1,7 мільйона гривень. Зараз позов вже передано до суду, він знаходиться на розгляді.

Приєднуйтесь до нас у Telegram - Пульс Харкова - та будьте в курсі найцікавіших і важливих новин міста та Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися