У Харкові помер ще один відомий вчений

Пішов із життя Валерій Бакуменко

Почесний громадянин Дергачівського району Харківської області, науковець, доктор наук, професор, заслужений діяч науки та техніки України Валерій Бакуменко пішов із життя. Йому було лише 76 років. Про це розповіли на сайті Державного біотехнологічного університету.

Колеги вченого розповіли, що Валерій заклав основи теорії формування державно-управлінських рішень, провів фундаментальні системні дослідження та створив наукову школу з креативного державного управління. Більш того, чоловік написав за своє життя понад 540 публікацій, серед яких підручники з державного управління та державної служби.

ksUgIAxKDRcnSNZJRCcTnJr_H.jpg

Інші смерті у Харкові:

 Доцент кафедри гідрогеології факультету геології, географії, рекреації та туризму Харківського національного університету ім. Каразіна Федір Чомко помер 21 жовтня у віці 76 років.

 У Харкові 1 вересня на 91-му році життя помер відомий вчений Юрій Лосєв. Він був одним із провідних фахівців в області інформаційних технологій в Україні, засновником і керівником наукової школи, пов'язаної з проблемами передачі інформації в автоматизованих системах управління. Під його керівництвом випустилися 40 кандидатів наук і 5 докторів наук за спеціальністю "Інформаційні технології".

 У Харкові 29 серпня помер від інсульту Народний артист України, актор театру Пушкіна і доцент кафедри майстерності актора Харківського державного університету мистецтв ім. І. П. Котляревського Михайло Тягнієнко.

 У липні стало відомо про смерть відомого харківського вченого, одного з найстаріших співробітників Науково-технологічного комплексу "Інститут монокристалів" НАН України, професора, доктора технічних наук, головного наукового співробітника Володимира Рижикова. Вчений помер 26 липня на 82-му році життя.

У Харкові 30 жовтня 72 року помер доцент кафедри технології конструкційних матеріалів Харківського національного технічного університету сільського господарства, колишній заступник декана факультету Технічного сервісу Василь Андрійович Полєтов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися