Резонансна ДТП на Гагаріна: як розвивається справа

У справі з'явилися нові свідки

Справа про резонансну ДТП на проспекті Гагаріна все ще йде. У постраждалої сторони з'явилися нові свідки. Про це розповів їх адвокат Масі Найєм на своїй сторінці у Facebook.

Адвокат розповів, що вони опитали понад дев'яти свідків, а контакти п'ятьох очевидців уже передали слідчому. У сумі у справі проводиться 13 експертиз. Інші процедури зможуть провести лише після отримання результатів першочергових слідчих дій.

Незабаром експерти мають оглянути автомобілі та провести автотехнічну експертизу. Крім цього, незабаром опублікують результати роботи одного з адвокатів, які дадуть відповідь на запитання, чи законний був примусовий відбір зразків крові у 16-річного підозрюваного Миколи Харківського.

Контекст:

Увечері 26 жовтня суспільство потрясла звістка про смертельну ДТП на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна у Харкові. Внаслідок аварії загинула людина, ще трьох з тяжкими травмами доставлено до лікарні. Аварія сталася близько 20:40 на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна. Автомобіль Infiniti на величезній швидкості, порушивши правила дорожнього руху, зіштовхнувся із Chevrolet, 58-річний водій якого загинув на місці.

Харківський бізнесмен Юрій Сапронов зустрівся з постраждалими у ДТП на проспекті Гагаріна і заявив, що він та інші бізнесмени робитимуть усе можливе, щоб Миколі Харківському надали максимальний тюремний термін. Він зазначив, що, окрім нього, у проєкт вкладаються Гарік Корогодський, Олександр Давтян, Валерій Дема, Володимир Скоробагач, Масі Найєм, Ігор Когут, Сергій Хорошайлов і Юрій Губанков.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися