У Харкові автомобіль збив двох дітей: хто був за кермом

Безробітний на Tayota збив двох дітей

У Харкові 11 листопада на пр. Науки водій на пішохідному переході збив двох 13-річних дітей, які йшли на зелений сигнал світлофора. Спікер обласної прокуратури Дмитро Чубенко розповів, хто був за кермом.

За словами Чубенка, чоловікові 34 роки та він ніде офіційно не працює. При цьому автомобіль належить взагалі не йому, а юридичній особі. У соцмережах почала поширюватися інформація, що водій є сином чиновника, але це виявилося неправдою.

Чоловік розповів, що відволікся на телефон і не побачив червоного сигналу світлофора. Драгер показав, що він не був п'яний, а хімічні аналізи стану наркотичного сп'яніння поки що не прийшли. Також правоохоронці зараз перевіряють, які ще порушення цього дня фіксували за вказаним автомобілем.

Контекст:

На щастя, діти вижили — відбулися звичайними подряпинами та невеликим струсом мозку. "Особа, яка сьогодні збила двох дітей на пішохідному переході в Харкові, затримана поліцією і зараз проходить тест на наркотики", - розповів Глава Міністерства внутрішніх справ Денис Монастирський і додав, що чоловік міг бути під наркотиками.

Порушника затримали, виявилось, що його раніше вже притягали до відповідальності за незаконне виробництво чи зберігання наркотичних засобів. З невідомих причин тоді справу просто закрили. Наразі прокуратура з'ясовує чому.

Увечері 26 жовтня суспільство потрясло звістку про смертельну ДТП на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна у Харкові. Внаслідок аварії загинула людина, ще трьох з тяжкими травмами доставлено до лікарні. Аварія сталася близько 20:40 на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна. Автомобіль Infiniti на величезній швидкості, порушивши правила дорожнього руху, зіштовхнувся із Chevrolet, 58-річний водій якого загинув на місці.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися