Резонансна ДТП на Гагаріна: у яких умовах сидить підліток

Микола Харківський перебуває у СІЗО без телефону

У СІЗО обшукали камеру Миколи Харківського на наявність телефонів чи інших засобів зв'язку. Нічого такого спеціалісти не знайшли. Про це розповів міністр юстиції України Денис Малюська у коментарі під постом адвоката потерпілого у справі Масі Найєма, який припустив, що Микола має при собі телефон.

"Перевірили щойно, обшукали камеру, немає нічого. Перед цим був в ІТТ (ізоляторі тимчасового тримання), що там було — не знаю, не наша сфера. Знайдуть засоби зв'язку — потрапить у карцер. Персонал теж попередили", — написав Малюська.

Контекст:

Увечері 26 жовтня суспільство потрясла звістка про смертельну ДТП на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна у Харкові. Внаслідок аварії загинула людина, ще трьох з тяжкими травмами доставлено до лікарні. Аварія сталася близько 20:40 на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна. Автомобіль Infiniti на величезній швидкості, порушивши правила дорожнього руху, зіштовхнувся із Chevrolet, 58-річний водій якого загинув на місці.

Справа про резонансну ДТП на проспекті Гагаріна все ще йде. У постраждалої сторони з'явилися нові свідки. Про це розповів їхній адвокат Масі Найєм. За його словами, вони опитали понад дев'ять свідків, а контакти п'ятьох очевидців уже передали слідчому. У сумі у справі проводиться 13 експертиз. Інші процедури зможуть провести лише після отримання результатів першочергових слідчих дій.

Харківський бізнесмен Юрій Сапронов зустрівся з постраждалими у ДТП на проспекті Гагаріна і заявив, що він та інші бізнесмени робитимуть усе можливе, щоб Миколі Харківському надали максимальний тюремний термін. Він зазначив, що, окрім нього, у проєкт вкладаються Гарік Корогодський, Олександр Давтян, Валерій Дема, Володимир Скоробагач, Масі Найєм, Ігор Когут, Сергій Хорошайлов і Юрій Губанков.



путин хуесост

13 листопада 2021, 19:35

коля сядет на бутылку или швабру

Наталья

13 листопада 2021, 11:45

Как можно воспитать такого ублюдка. НЕПОНЯТНО ! Не ужели родители такие глупые идиоты?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися