У Харкові маленький хлопчик не міг вибратися з палаючої квартири (ФОТО)

У Харкові 12-річний хлопчик постраждав у пожежі

У Харкові 13 листопада на вулиці Валентинівській, 9 спалахнула пожежа на балконі однієї з квартир на 3 поверсі. Про це розповіли у пресслужбі ДСНС Харківської області.

Повідомлення про пожежу надійшло о 16:24. Пожежники приїхали на місце з 3 автоцистернами та однією драбиною. Полум'я охопило близько 7 кв. м. Рятувальники о 16:38 локалізували полум'я та увірвалися до квартири. Там був 12-річний хлопчик, його з опіками госпіталізували до лікарні. Пожежу повністю ліквідували вже о 17:22.

Інші пожежі у регіоні:

 Будівля школи №2 у Чугуєві загорілося близько 19:00 19 вересня. Рятувальники встановили, що причиною стало коротке замикання на другому поверсі. "Коментарі" повідомляли про те, що у навчального закладу є друга будівля, яка не постраждала. Там будуть займатися початкові класи та п'ятикласники.

⬤ У Печенігах спалахнула база відпочинку. Полум'я знищило будівлю. На базі знаходилося 10 осіб. 43-річного чоловіка і 35-річну жінку госпіталізували в лікарню з травмами. Решта осіб від медичної допомоги відмовилася. За попередніми даними, пожежу викликало замикання електропроводки. Правоохоронці почали кримінальне провадження за частиною 1 статті 270 "Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки" Кримінального кодексу України.

⬤ У Харкові ще 21 січня у нелегальному закладі для літніх людей спалахнула пожежа, тоді загинули 15 осіб, 9 осіб були травмовані та опинилися в лікарні. "Коментарі" розповідали, що Кабмін завершив розслідування трагедії й повідомив, що катастрофічним наслідкам сприяв комплекс причин і передумов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися