У харківському метро відбувся рідкісний акт вандалізму (ФОТО)

У харківському метро біля вагона розбили скло

У харківському метро 14 листопада близько 18 години на Холодногірсько-Заводській лінії метро невідомі розбили скло у вагоні поїзда. Відповідні фотографії люди публікують у соцмережах.

Зазначається, що про інцидент пасажири повідомили машиністу. З поїзда одразу ж висадили всіх пасажирів, щоби вирушити в депо. На місці події працювала поліція.

"Такі інциденти рідко відбуваються, приблизно, наскільки я пам'ятаю, роки за три подібне вдруге", - розповів речник харківського метрополітену Олексій Бітнер, передає SQ.

Інші новини:

Раніше у матеріалі інтернет-видання "Коментарі" повідомлялося, що у Харкові розглянуть можливість скорочення інтервалу руху поїздів у метро, щоб уникнути масового скупчення людей. У метро, а також у закладах торгівлі та громадського харчування ще жорсткіше стежитимуть за дотриманням маскового режиму та соціальної дистанції

У Харкові на Холодногірсько-заводській лінії метрополітену машиніст побився з пасажиром. За словами очевидців, чоловік прямо в метро розпивав пиво і чіплявся до інших пасажирів. Потім він розлютився і вдарив по дзеркалу прибулого поїзда. Пасажири не хотіли підходити до чоловіка, а машиніста він явно розізлив. Працівник з такою швидкістю бив пасажира, що той не зміг навіть оговтатися й дати відсіч.

Фотограф Френк Херфорд протягом шести років (2014-2020 рр.) відвідав понад 770 станцій метро, які були збудовані за часів СРСР у 19 містах. Чоловік також побував у Харкові, де сфотографував станцію метро "Київська". Декілька знімків фотографа, у тому числі й харківського метрополітену, потрапили на Instargam сторінку знаменитого New York Times.



Посетитель

16 листопада 2021, 20:11

Вопрос , ко ВСЕМ здравомыслящим !! В метро круглосуточно находятся сотрудники полиции. Дежурят на всех станциях по несколько человек. ..... И вдруг пьянный дебошир , избил машиниста, который целый день катает всех пассажиров, и который не может бросить рычаги это вагона... Избил пьянного, который побил вагон метрополитена??? Как такое может быть? Получается можно зайти и пьянным и терристам и и просто какойнибудь шизик устроит Терракт? ,, Супперфантастика,, !

Татьяна

16 листопада 2021, 17:08

Это не вондализм, а уголовная хулиганка. Давайте точный вывод случившемуся.!!!!

Александр

16 листопада 2021, 14:29

Почему машинист выполнял работу полиции, задерживая хулигана..., и если бы полиция дежурила на станции, не составило бы труда задержать разбивших стекло, одни вопросы...!?!

Зоя

15 листопада 2021, 21:29

Полностью согласна с Анатолием.Это нельзя оставлять безнаказанно.

Анатолий

15 листопада 2021, 18:42

Отловить, заставить возместить ущерб и несколько месяцев общественно-полезных работ по благоустройству города, вот и фсе и пропадет охота вандализма, плюс осветить это в СМИ и соцсетях, тогда и другим неповадно будет.

путин хуесост

15 листопада 2021, 18:05

дeгeнepaты

Вася

15 листопада 2021, 14:51

Слава Харькову

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися