У мережі показали фото будинку, що постраждав у пожежі в центрі Харкова: через стелю видно небо

У будівлі повністю згорів дах

Видання "Город Х" оприлюднило фотографії квартир, які постраждали під час пожежі на вулиці Культури, 10. Загоряння житлового будинку сталося вночі 16 листопада.

Пожар на улице культуры

Обвуглені стіни, зірвані підлоги та шпалери, дірки в стелі. Так виглядає зараз житловий будинок. У будівлі повністю згорів дах, через стелю у квартирах видно небо.

Пожар на улице культуры

picture

Нагадаємо, що 16 листопада о 00:38 пожежникам надійшло повідомлення про спалах шестиповерхового житлового будинку, що знаходиться за адресою вулиця Культури, 10. Стало відомо, що горить дах будівлі. До гасіння пожежі було залучено 14 пожежних автоцистерн, шість автодрабин та ще три одиниці спецтехніки. Так, підрозділам ДСНС вдалося врятувати семеро мешканців будинку, один з яких був людиною з особливими потребами. Крім того, рятувальники вивели із зони небезпеки шестеро людей, двоє з яких діти. О 08:01 пожежу було остаточно ліквідовано.

За словами першого заступника мера Харкова Олександра Новака, одразу після отримання відомостей про пожежу, службу міста, а також керівництво адміністрації Шевченківського району прибули на місце події та займалися організацією евакуації мешканців будинку. Новак зазначив, що людей розмістили у теплі приміщення, а також забезпечили їх харчуванням.

Раніше у матеріалі видання "Коментарі" повідомлялося, що у Харкові на вулиці Отакара Яроша, 49, горіла квартира у п'ятиповерховому житловому будинку. На місці рятувальники побачили щільний дим, що виходив із вікна квартири. Пожежники увірвалися до будинку та витягли 75-річну господиню. У квартирі горіла житлова кімната, забита різним мотлохом. Пожежу локалізували о 02:36, а повністю ліквідували о 03:13.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися