Став відомий діагноз хворого, якого госпіталізували на Харківщині з підвищеною температурою

В облздраві кажуть, що в Харківській області немає хворих з підозрою на коронавірус

Сьогодні вдень, 13 березня, харківські соцмережі вибухнули новиною про госпіталізацію чоловіка нібито з підозрою на коронавірус. Очевидці повідомляли, що все сталося в Краснограді Харківської області, передають "Коментарі. Харків".

На відео, яке виклали користувачі соціальних мереж, видно, як медики швидкої піднімаються сходами кількаповерхового житлового будинку та заходять до однієї із квартир. Там на них чекає чоловік. Він кашляє. Медики вимірюють йому температура та пропонують госпіталізацію. Він погоджується і вони разом йдуть у машину швидкої допомоги, яка чекає біля будинку.

Також повідомляється, що чоловік кілька днів тому повернувся з Чехії. 

В прес-службі Харківської облдержадміністрації з посиланням на обласне управління охорони здоров'я повідомили, що хворий поступив до медзакладу з підвищеною температурою та контактував з людьми, що приїхали з-за кордону, тому йому провели тест та діагностували грип.

"На даний момент людей з підозрою на коронавірус в Харківській області немає", - розповіли у прес-службі Харківської ОДА.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що тест-системи, які виявляють коронавірус (COVID-2019) вже є в Харківській обласній інфекційній лікарні. Вони розраховані на 100 досліджень.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися