У Харкові екс-поліцейський стріляв у студентів, які не хотіли нормально носити маски

Екс-поліцейський зробив зауваження студентам та розгорівся конфлікт

У Харкові 17 листопада у вагоні метро розгорівся серйозний конфлікт між експрацівником податкової поліції та групою студентів. Усі подробиці та наявні дані розповіли у пресслужбі прокуратури Харківської області.

Зазначається, що близько 23.00 чоловік зробив студентам зауваження, оскільки вони неправильно носили маски. За даними правоохоронців, молодики почали лаяти чоловіка. Усі вони вийшли на платформі станції метро "Держпром", де продовжився конфлікт.

У пресслужбі розповіли, що студенти почали штовхати екс-поліцейського, який своєю чергою дістав пістолет, вистрілив угору та в ногу одного з хлопців. Чоловік сказав, що то була самооборона. Досудове розслідування провадиться за фактом хуліганства. Санкція статті передбачає чи незначний штраф, чи арешт до шести місяців, чи обмеження волі до п'яти років.

Інші новини:

У Харкові 14 листопада працівник Охтирського відділу поліції ГУНП в Сумській області Антон Ковальчук 1995 року народження за кермом Mitsubishi в'їхав у автомобіль Lada, що рухався попереду, після цього він спробував втекти та врізався в Chevrolet та Hyindai. Спікер Територіального управління ДБР у Полтаві Олександр Білка підтвердив, що за кермом був саме Антон.

У Харкові 11 листопада на пр. Науки водій на пішохідному переході збив двох 13-річних дітей, які йшли на зелений сигнал світлофора. Спікер обласної прокуратури Дмитро Чубенко розповів, хто був за кермом. За словами Дмитра, чоловікові 34 роки, і він ніде офіційно не працює. При цьому автомобіль належить взагалі не йому, а нікому юридичній особі. У соцмережах почала поширюватися інформація, що водій є сином чиновника, але це виявилося неправдою.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися