У Харкові на пішохідному переході збили людину: від удару аж підлетів (ВІДЕО)

Водій збив людину у Харкові

У Харкові 17 листопада на Московському проспекті чоловік за кермом легковика збив людину. Відповідні кадри з відеореєстратора очевидці опублікували у соцмережах.

Потерпілий переходив дорогу пішохідним переходом. Від сили удару він підлетів повітря і вдарився об асфальт. Водій одразу ж підбіг до нього та спробував допомогти. За попередніми даними, чоловік залишився живим.

Інші ДТП:

У Харкові 11 листопада на пр. Науки водій на пішохідному переході збив двох 13-річних дітей, які йшли на зелений сигнал світлофора. Спікер обласної прокуратури Дмитро Чубенко розповів, хто був за кермом. За словами Дмитра, чоловікові 34 роки й він ніде офіційно не працює. При цьому автомобіль належить взагалі не йому, а нікому юридичній особі. У соцмережах почала поширюватися інформація, що водій є сином чиновника, але це виявилося неправдою.

Увечері 26 жовтня суспільство потрясла звістка про смертельну ДТП на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна у Харкові. Внаслідок аварії загинула людина, ще трьох із тяжкими травмами доставлено до лікарні. Аварія сталася близько 20:40 на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна. Автомобіль Infiniti на величезній швидкості, порушивши правила дорожнього руху, зіштовхнувся із Chevrolet, 58-річний водій якого загинув на місці.

У Харкові 14 листопада працівник Охтирського відділу поліції ГУНП в Сумській області Антон Ковальчук 1995 року народження за кермом Mitsubishi в'їхав у автомобіль Lada, що рухався попереду, після цього він спробував втекти та врізався в Chevrolet та Hyindai. Спікер Територіального управління ДБР у Полтаві Олександр Білка підтвердив, що за кермом був саме Антон.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися