На Харківщині за добу на смерть збили ще двох пішоходів (ВІДЕО)

Двох пішоходів збили на виїзді з Харкова

У Пісочині 18 листопада автомобілі на смерть збили ще двох людей. Відповідні кадри очевидці публікують у соцмережах.

У першій ДТП автомобіль Citroen збив жінку прямо на пішохідному переході. Водій навіть не гальмував. Медики близько 40 хвилин намагалися врятувати постраждалу, але не вийшло, і вона померла.

У другій ДТП джип Toyota збив чоловіка неподалік від заправки WOG. Аварія сталася або на пішохідному переході, або біля нього. За попередніми даними, від травм пішохід помер на місці.

Головні ДТП регіону:

У Харкові 11 листопада на пр. Науки водій на пішохідному переході збив двох 13-річних дітей, які йшли на зелений сигнал світлофора. Спікер обласної прокуратури Дмитро Чубенко розповів, хто був за кермом. За словами Дмитра, чоловікові 34 роки й він ніде офіційно не працює. При цьому автомобіль належить взагалі не йому, а нікому юридичній особі. У соцмережах почала поширюватися інформація, що водій є сином чиновника, але це виявилося неправдою.

Увечері 26 жовтня суспільство потрясла звістка про смертельну ДТП на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна у Харкові. Внаслідок аварії загинула людина, ще трьох із тяжкими травмами доставлено до лікарні. Аварія сталася близько 20:40 на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна. Автомобіль Infiniti на величезній швидкості, порушивши правила дорожнього руху, зіштовхнувся із Chevrolet, 58-річний водій якого загинув на місці.

У Харкові 14 листопада працівник Охтирського відділу поліції ГУНП у Сумській області Антон Ковальчук 1995 року народження за кермом Mitsubishi в'їхав у автомобіль Lada, що рухався попереду, після цього він спробував втекти та врізався в Chevrolet та Hyindai. Спікер Територіального управління ДБР у Полтаві Олександр Білка підтвердив, що за кермом був саме Антон.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися