У Харкові рецидивіст вдарив жінку ножем у шию

Між правопорушником та співмешканкою виникла сварка на ґрунті ревнощів

У Харкові поліція за підозрою у скоєнні злочину затримали неодноразово судимого чоловіка. Про це рохповіли в прес-службі Нацполіції в Харківській області.

За даними правоохоронців, вчора, 12 березня, близько 14:10 в Немишлянский відділ поліції надійшла інформація про доставлення у лікарню 40-річної жінки з колото-різаною проникаючою раною трахеї.

Під час оперативно-розшукових дій поліцейські встановили місцезнаходження зловмисника, причетного до скоєння злочину. Ним виявився 48-річний громадянин, раніше неодноразово судимий за хуліганство, умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, грабіж.

Як з'ясувалося під час досудового розслідування, в той день між правопорушником та співмешканкою виникла сварка на ґрунті ревнощів, в результаті якої він вдарив жінку ножем у шию. Після скоєного зловмисник викликав таксі і відвіз потерпілу в одну з лікарень Харкова. У медустанові чоловік відвів співмешканку в хірургічне відділення і втік.

Слідчим відділом Немишлянского ВП ГУНП в Харківській області інформація за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.

У даний час вирішується питання щодо повідомлення чоловікові про підозру у вчиненні злочину і обрання йому запобіжного заходу. Слідчі дії тривають.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харківській області односельці зґвалтували жінку.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися