На Харківщині вибухнуло підприємство (ФОТО)

На Харківщині постраждали працівники підприємства

У Краснограді 18 листопада на вулиці Московській у котельні стався вибух. Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП України в Харківській області.

Про вибух повідомив 43-річний працівник підприємства. Фахівці з'ясували, що на території теплових мереж при повторному розпалі газового котла вибухнула газоповітряна суміш. Жінка-оператор відбулася легкими опіками.

Інформацію про подію зареєстрували в Єдиному обліку заяв та повідомлень. Наразі вирішується питання відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної чи техногенної безпеки) Кримінального кодексу України.  

LyEhHHVTPuRTcnvJys9rJ7uqM.jpeg

Інші пожежі у регіоні:

⬤ В Печенігах спалахнула база відпочинку. Полум'я знищило будівлю. На базі знаходилося 10 осіб. 43-річного чоловіка і 35-річну жінку госпіталізували в лікарню з травмами. Решта осіб від медичної допомоги відмовилася. За попередніми даними, пожежу викликало замикання електропроводки. Правоохоронці почали кримінальне провадження за частиною 1 статті 270 "Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки" Кримінального кодексу України.

⬤ У Харкові 21 січня в нелегальному закладі для літніх людей спалахнула пожежа, тоді загинули 15 осіб, 9 осіб були травмовані та опинилися в лікарні. "Коментарі" розповідали, що Кабмін завершив розслідування трагедії й повідомив, що до катастрофічних наслідків призвело грубе та свідоме порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, а також підключення до будівлі електро- та газопостачання без отримання спеціальних дозволів



Роман

20 листопада 2021, 16:44

Искусство это взрыв! ))))

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися