У Харкові викрили чоловіка, який робив наркотичні тайники

Чоловік мав при собі 10 полімерних пакетів з порошкоподібною речовиною і таблетками

У Харкові правоохоронці викрили чоловіка, який робив закладки наркотиків. Про це розповіли в прес-службі Нацполіції в Харківській області.

За даними поліції, в Основ'янський відділ надійшло повідомлення, що на території району чоловік робить закладки наркотиків. На місці поліцейські виявили 27-річного чоловіка, який мав при собі 10 полімерних пакетів з порошкоподібною речовиною і таблетками. Як пояснив правопорушник, вказану речовину він зберігав з метою подальшого збуту шляхом "закладок". Ще 14 пакетів чоловік встиг розкласти на території району.

Вилучені речові докази направлені на експертне дослідження.

picture

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання згідно із санкцією статті передбачає до трьох років ув'язнення. Також вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ст. 307 (збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харкові рецидивіст вдарив жінку ножем у шию.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися