Нічне гуляння обернулося поножовщиною: деталі інциденту в Харкові

Між двома чоловіками сталася сварка, яка згодом переросла у бійку

Правоохоронці Харкова встановлюють обставини інциденту на тлі вживання спиртних напоїв. 41-річний чоловік завдав ножового раніше 32-річного знайомого. Про це виданню Depo.Харків розповіли у прес-службі ГУ НП України у Харківській області.

Зазначається, що кривава подія сталася в середу, 24 листопада, близько 4:00 на вулиці Архітектора Альошина. До міських правоохоронців звернулась дружина потерпілого. Жінка повідомила, що між двома раніше знайомими чоловіками під час застілля сталася сварка, яка згодом переросла у бійку. В результаті один із них отримав ножові поранення. Речові докази вилучено.

Інформація про подію зареєстрована у Єдиному обліку. Вирішується питання щодо кваліфікації за Кримінальним кодексом України.

Нагадаємо, що у Харківській області в Лозівському районі сталася трагедія - внаслідок нещасного випадку загинула двомісячна дитина. За даними ЗМІ, немовля вдарилося об підлокітник дивана. Журналісти повідомляють, що ця подія набула розголосу через чотири дні - дитина померла ще 19 листопада. З повідомленням про трагічний випадок до поліції звернулася мати немовля.

31-річна жінка розповіла, що дитина народилася у передбачений термін і розвивалася нормально. Однак напередодні малюк нібито під час перевертання вдарився головою об підлокітник дивану. За словами матері, після цього вона ще кілька разів годувала сина, а наступного ранку виявила немовля без ознак життя.

Раніше "Коментарі" писали, що на станції метрополітену "Академіка Барабашова" у Харкові раптово помер чоловік. Пасажиру стало погано у вагоні метро, після чого його спробували реанімувати.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися