"Тягнувся до високого соціального статусу", — мати Миколи Харківського про сина

Мати Колі Харківського дала інтерв'ю

Мати 16-річного Миколи Харківського, якого підозрюють у резонансній та смертельній ДТП на проспекті Гагаріна, Марина Дегтярь розповіла про сина та поскаржилася, що "сильні люди Харкова" згуртувалися проти її родини. Відповідне інтерв'ю опублікувало видання "Суспільне".

"Микола — активний хлопець, можливо, він мав не дуже хорошу мету — життя на вищому соціальному рівні. Його тягло до такого життя, таке у нього було й оточення — люди з високим соціальним статусом. Може, десь він змінив реалії на картинку, розумієте, як зараз часто діти живуть в Інтернеті, а справжнє їхнє життя — інакше. Так, він йшов до цієї мети, з 14 років працював, допомагав батькові, не соромився, хоч не кожна дитина стартує з такого віку", — розповідає Дегтярь.

Жінка зазначила, що у неї лише три сини, а Микола – старший. При цьому з чоловіком вони у розлученні, але він бере активну участь у вихованні дітей. За словами жінки, коли сталася ДТП, вона була на заробітках у Німеччині. При цьому вона нібито забрала документи, ключі, а машина взагалі була на СТО.

"Мабуть, це посилання на те, що не лише сім'я, а й вулиця також впливає на дитину, підлітка. Можливо, цей стиль життя вплинув, переміг авторитет вулиці, друзів, і емоційно він не впорався і піддався. Батьки завжди повинні бути авторитетом для своїх дітей, ми намагалися також, але, розумієте, під час становлення підліткового віку важко утримати. У нашому випадку так сталося, що оточення, прагнення соціального статусу побільшало. Серед його оточення з'явилися старші люди, які стали авторитетом для нього. Можливо, це фатальна помилка, яка призвела до цього", - вважає Марина.

Нагадаємо, увечері 26 жовтня суспільство потрясла звістка про смертельну ДТП на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна у Харкові. Внаслідок аварії загинула людина, ще трьох із тяжкими травмами доставлено до лікарні. Аварія сталася близько 20:40 на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна. Автомобіль Infiniti на величезній швидкості, порушивши правила дорожнього руху, зіштовхнувся із Chevrolet, 58-річний водій якого загинув на місці.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися