Зима повертається: яку погоду очікувати харків'янам на вихідних

Температура повітря значно знизиться

У Харкові та області на цих вихідних, 14 і 15 березня, очікується похмура погода. Про це інформує Харківський Гідрометцентр.

У суботу, 14 березня вночі буде дощ, місцями по області значний; вдень невеликий дощ, місцями з мокрим снігом. Вітер очікується північно - західний, 7 - 12 м / с, вранці та вдень пориви 15 - 20 м / с. Температура вночі 1 - 6 ° тепла, вдень 8 - 13 °. По місту: температура повітря вночі 2 - 4 ° тепла, вдень 9 - 11 °.

У неділю, 15 березня, синоптики прогнозують невеликий сніг, мокрий сніг, слабку хуртовину. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер буде північно - західний, 7 - 12 м / с, пориви 15 - 20 м / с. Зниження температури повітря: вночі 0 - 5 ° морозу, вдень від 2 ° морозу до 3 ° тепла.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харкові та інших містах України скасовані концерти російської зірки Instagram, стендап-комік а Наталії Краснової. Варто відзначити, що Краснова повинна була виступати в Харкові 16 березня. Як розповіли у Держприкордонслужбі України, артистці заборонили в'їзд в країну на 10 років.



Джерело: http://kharkiv.meteo.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися