На Донбасі загинув харків'янин

Снайпер застрелив хлопця з Харкова

На Донбасі 26 листопада снайпер застрелив 29-річного старшого солдата Алхаслі Алі Наїба із Харківської області. Про це розповів в.о. голови Харківської облдержадміністрації Олександр Скакун на своїй сторінці у Facebook.

Наголошується, що хлопець був старшим оператором 2-го протитанкового відділення протитанкового взводу роти вогневої підтримки мотопіхотного батальйону військової частини А0693. Медики намагалися його врятувати, але не змогли.

У зведенні штабу ООС заявили, що з 27 листопада збройні формування РФ чотири рази порушували режим припинення вогню, при цьому нібито тричі із забороненого Мінськими домовленостями озброєння: мінометів калібру 120 мм і 82 мм, протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети та інше стрілецьке.

Інші смерті у Харкові:

 У Харкові 1 вересня на 91-му році життя помер відомий вчений Юрій Лосєв. Він був одним із провідних фахівців в області інформаційних технологій в Україні, засновником і керівником наукової школи, пов'язаної з проблемами передачі інформації в автоматизованих системах управління. Під його керівництвом випустилися 40 кандидатів наук і 5 докторів наук за спеціальністю "Інформаційні технології".

 У Харкові 29 серпня помер від інсульту Народний артист України, актор театру Пушкіна і доцент кафедри майстерності актора Харківського державного університету мистецтв ім. І. П. Котляревського Михайло Тягнієнко.

 У липні стало відомо про смерть відомого харківського вченого, одного з найстаріших співробітників Науково-технологічного комплексу "Інститут монокристалів" НАН України, професора, доктора технічних наук, головного наукового співробітника Володимира Рижикова. Вчений помер 26 липня на 82-му році життя.



иван умный

29 листопада 2021, 02:15

припёрся на Донбасс деньжат заработать-а заработал кулю у лоб!земля ему стекловатой!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися