У Харкові знову почали "мінувати" різні об'єкти (ВІДЕО)

Учнів харківської вулиці вивели на вулицю

У Харкові евакуювали всіх учнів та вчителів школи №78, яка знаходиться на Садовому проїзді, 7. Правоохоронці розповіли, що невідомі надіслали повідомлення про вибухівку.

За останню добу такі повідомлення почастішали. Так, 28 листопада, "замінували" аеропорт. Силовикам розповіли, що вибухівку встановлено у двох літаках та аеровокзалі. Також уночі, 29 листопада, вибухівку шукали у ТРЦ "Космос" (Академіка Павлова, 144б). Само собою всі повідомлення виявилися помилковими.

Інші мінування:

Увечері 22 травня з ТРЦ "Нікольський" вже евакуювали відвідувачів. І це при тому, що будівлю відкрили тільки 21 травня. Людям навіть перервали сеанс в кіно. Спочатку в соцмережах розповіли про пожежу на даху, однак цю інформацію спростували поліціянти. За даними правоохоронців, їм повідомили про мінування будівлі. Через це силовикам довелося оглянути 1500 квадратних метрів ТРЦ. Вибухівки ніякої не було.

У Харкові 9 жовтня невідомі звернулися в поліцію і розповіли про мінування медичних установ і супермаркету. Правоохоронці оглянули 11 тисяч квадратних метрів приміщень і майже 14 тисяч квадратних метрів прилеглої території. Ніяких вибухонебезпечних предметів фахівці не виявили. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися