У Харкові автобус влетів у легковик: ФОТО з місця події

На щастя, внаслідок пригоди ніхто не постраждав

У Холодногірському районі міста Харків сталася дорожньо-транспортна пригода за участю легкового автомобіля Opel та автобуса "Богдан". Про це повідомляє видання Depo.Харків, посилаючись на інформацію пресслужби Патрульної поліції Харківської області.

За словами джерела, рано-вранці 30 листопада на вулиці Золочівській, 20-а автобус під номером 258е влетів у легковик. У результаті зіткнення Opel врізався у залізну огорожу. Зазначається, що водій автобуса порушив правила дорожнього руху, що призвело до ДТП.

picture

На щастя, внаслідок аварії ніхто не постраждав. Транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень.

На місці події працювали працівники патрульної поліції. На водія "Богдана" було складено адміністративний протокол за ст. 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів).

У пресслужбі опублікували фотографії із місця дорожньо-транспортної пригоди.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що у Харкові 27 листопада за вечір автомобілі збили двох людей на пішохідних переходах. Відповідні відео очевидці публікують у соцмережах. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Харкові 14 листопада працівник Охтирського відділу поліції ГУНП в Сумській області Антон Ковальчук 1995 року народження за кермом Mitsubishi в'їхав у автомобіль Lada, що рухався попереду, після цього він спробував втекти та врізався у Chevrolet і Hyindai. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися