Загинула на місці події: на Харківщині під час урагану на жінку впало дерево

Загиблій було 73 роки

У селі Новий Бурлук, що в Куп'янському районі Харківської області, під час сильного урагану на літню жінку звалилося дерево. Про це повідомляється в оперативному зведенні новин Харківської обласної державної адміністрації.

За словами джерела, 30 листопада у селі вирував сильний ураган. Внаслідок негоди у селі було пошкоджено електроопори, а також повалено безліч дерев. Того дня, приблизно о 10:30, у дворі будинку на вулиці Гагаріна, 39 велике дерево звалилося на жінку 1948 року народження.

У пресслужбі ХОДА повідомляється, що від отриманих травм постраждала померла на місці пригоди ще до приїзду бригади швидкої допомоги.

Нагадаємо, що у Харкові та Харківській області вирував циклон Benedikt. Синоптики передавали, що протягом дня 29 листопада очікується сильний дощ із поривами вітру до 20 м/сек та туман, а до вечора мала початися гроза. Водночас у місто та область прийшло потепління. Температура повітря сягала 13 градусів тепла. Проте вже з 30 листопада, за прогнозами синоптиків, холоди знову мали повернутися. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання "Коментарі" інформувало читачів про те, що внаслідок урагану в Харкові та Харківській області було пошкоджено лінії електропередач, повалено дерева і, зокрема, деякі з них впали на припарковані авто та пошкодили їх. Юрист розповів, чи можуть автовласники розраховувати на компенсацію у подібних ситуаціях. За його словами, відшкодування збитків у подібних ситуаціях можливе лише в одному випадку і за певних умов, які мають бути дотримані автовласником. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися