У Харкові на мосту виявили труп у петлі (ФОТО)

У Немишлянському районі Харкова на мосту повісився чоловік

На Немишлянському мості у місті Харків повісилася людина. Його тіло виявили сьогоднішнього ранку. Про це повідомляє видання "ГородХ", посилаючись на інформацію telegram-каналу KharkivLife.

За словами джерела, після виявлення трупа на мосту в Мережі почалися обговорення того, що сталося. Багато хто вважає, що загиблому нібито допомогли повіситися. Зазначається, що його шия та ніс були подряпані. Привернула увагу городян та продумано закріплена за поруччя мотузка.

"Мотузка дуже акуратно і продумано закріплена була за поруччя. Не думаю, що людина, яка захоче повісити себе, так грамотно підійшла б до питання в'язання вузлів", - кажуть у соціальній мережі.

Повідомляють, що на місце виявлення тіла невідомого чоловіка на мосту очевидці викликали співробітників поліції. На цей момент подробиці події встановлюються.

picture

Фото - telegram-канал KharkivLife

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що на Харківщині знайшли мертвим пенсіонера, якого поліція врятувала від суїциду. У соціальній мережі зазначили, що чоловік вчинив суїцид шляхом повішення. Раніше він розповідав поліцейським, які врятували його від смерті, що почувається самотнім, втомленим і безпорадним, що й спричинило спробу самогубства. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що під Харковом повісився вчитель фізкультури у навчальному закладі. Трагедія сталася близько 13.00. Тіло чоловіка знайшли на дереві у дворі ліцею. Вчителю було 44 роки. Мотиви та обставини події поки що не відомі. Поліція проводить розслідування. Відомо, що у чоловіка залишилися дружина та 17-річний син, а на роботі він був на "хорошому рахунку", веселий та чуйний. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися