У Харкові чоловік намагався вкрасти шубу у магазині: злодій потрапив на ВІДЕО

Камера відеоспостереження в магазині відобразила той момент, коли відвідувач спробував вкрасти річ

В одному із магазинів мережі супермаркетів "Клас" відвідувач намагався вкрасти товар. Проте відразу був спійманий на гарячому однією зі співробітниць. Про це повідомляє видання "РЕДПОСТ".

Інцидент трапився у супермаркеті, що розташований на проспекті Гагаріна. На записах із камер відеоспостереження видно, що чоловік тривалий час розглядав речі, поки поруч із ним стояла продавець. Потім, коли вона пішла, відвідувач, переконавшись, що за ним ніхто не спостерігає, зняв із вішалки шубу та склав її у заздалегідь підготовлений пакет.

За всім цим спостерігала одна зі співробітниць і, помітивши злодійство, одразу підійшла до чоловіка та забрала річ, яку той мав намір вкрасти. Потім продавець буквально виставила невдалого крадія з магазину, провівши його на вихід.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харківській області дует шахраїв обманював пенсіонерів за схемою "Ваш родич потрапив у ДТП". Чоловік вдавав лікаря і брав на себе телефонні розмови з родичами нібито постраждалих в аварії, а жінка вдавала медсестру і приходила до людей похилого віку, щоб забирати гроші. Загалом їм вдалося виманити у пенсіонерів понад півмільйона гривень. Максимальне покарання згідно із санкцією статті передбачає до 3 років позбавлення волі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що харків'ян попереджають про нову шахрайську схему, пов'язану з "тисячею за вакцинацію", за допомогою якої аферисти виманюють у людей їх особисті дані, щоб потім вкрасти їхні гроші з банківських карток. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися