В Харкові величезне дерево впало на людину (Відео)

Постраждалий чекає на приїзд швидкої

Сьогодні, 15 березня, в Харкові на Холодній горі величезне дерево впало на людину. Про це повідомляють користувачі соцмереж, передають "Коментарі. Харків".

На місце надзвичайної події вже приїхала поліція. У Відділі комунікації поліції Харківської області розповіли, що людина жива. Зараз постраждалий чекає на швидку. Все сталося біля будинку на Григорівському шосе, 51.

Користувачі соцмереж повідомляють, дерево впало через сильний вітер. Постраждалий  - літній чоловік. Правоохоронці та очевидці намагаються надати йому першу допомогу.

На відео видно, що він лежить в калюжі крові між гілками дерева. 



Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харкові медики швидкої врятували життя пенсіонерці. Швидка везла 68-річну до лікарні з гострим інфарктом міокарда. Під час перевезення у а пацієнтки зупинилося серце. Відновити серцеву діяльність медикам вдалося завдяки злагодженій роботі.

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Харкові рятувальники визволяли пасажира, якого заблокувало у понівеченому в ДТП автомобілі. Постраждалому терміново була необхідна допомога медиків.



Джерело: https://kharkov.comments.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися