Вибух на трасі у Харківській області: стали відомі подробиці

Вибух прогримів 15 грудня на трасі "Київ-Харків-Довжанський"

З'явилися деякі подробиці НП, яка сталася у селищі Коротич, що на Харківщині. Про це повідомили у пресслужбі ГУНП Харківської області.

За словами джерела, 15 грудня, приблизно о 07:35, на лінію "102" надійшло повідомлення про вибух, який трапився у Коротичі, на території будівельного майданчика.

Незабаром за вказаною адресою прибули співробітники поліції та бригада швидкої допомоги. Було встановлено, що на місці події вибухнув газовий балон об'ємом п'ять літрів. Внаслідок вибуху постраждали двоє охоронців - 43-х та 64-х років. Чоловіки дістали термічні опіки.

Медики доправили постраждалих, які перебували у тяжкому стані, до відділення реанімації Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. Наразі інформації про стан охоронців немає.

Подробиці події встановлюються. У пресслужбі зазначили, що зараз вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що поблизу села Рай-Оленівка на автодорозі "Київ-Харків-Довжанський" 28 жовтня на АЗС стався вибух. Момент зняли камери відеоспостереження. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Печенігах спалахнула база відпочинку. Полум'я знищило будівлю. На базі було 10 осіб. 43-річного чоловіка та 35-річну жінку госпіталізували до лікарні з травмами. Інші вісім людей від медичної допомоги відмовилися. За попередніми даними, пожежа викликала замикання електропроводки. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися