У Харкові на стоянці вигоріли дотла два позашляховика

Попередня причина - підпал

Харківські рятувальники загасили пожежу у двох позашляховиках, які спалахнули у будівлі на пр. Науки, 40 у Харкові. Повідомлення про пожежу надійшло сьогодні близько 2-х годин ночі. Спалахнули відразу 2 позашляховика "Dodge".

На місце події прибуло 2 відділення 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини на автоцистернах. До приїзду рятувальників в автомобілях горіли моторні відсіки. Площа пожежі в одному з авто становила близько 5 кв. м., в іншому - 3 кв. м.

Рятувальникам знадобилося 15 хвилин, щоб зупинити полум'я, яке загрожувало знищити обидві машини. Через годину пожежу було повністю ліквідовано.

За попередніми даними, причиною пожежі є занесення відкритого джерела запалення ззовні. За даним фактом проводяться відповідні слідчі дії правоохоронними органами.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, в Харківській області в приватному будинку знайшли обгорілі тіла батька і сина. На момент прибуття рятувальників вогонь охопив дерев'яну веранду та частково конструкції даху житлового будинку. Площа пожежі склала близько 15 квадратних метрів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися