Харків'янка випадково побачила в інтернеті відео, на якому її екс-чоловік розбещує їхню доньку

Шокуюче відео жінці переслала у соціальній мережі незнайомка

Слобідська окружна прокуратура затвердила та направила до суду обвинувальний акт щодо чоловіка, який розбещував власну дитину. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської обласної прокуратури.

Як повідомив керівник окружної прокуратури Ігор Білодід, у серпні поточного року поліцію звернулася мешканка Харкова і повідомила, що її колишній чоловік вчиняв розпусні дії щодо їхньої 10-річної доньки. Як виявилося, дізналася жінка про це випадково, через Інтернет, коли незнайомка переслала їй відео, в якому вона відразу ж впізнала свою дочку і колишнього чоловіка. У цьому ролику чоловік чинив розпусні дії щодо дитини. Як пізніше з'ясувалося, чоловік виробляв порнографічні відео та зберігав їх на своєму телефоні.

16 грудня 2021 року окружною прокуратурою направлено обвинувальний акт щодо чоловіка до суду. Зазначається, що максимальне покарання, яке очікує на злочинця, — тюремне ув'язнення терміном від 8 до 12 років.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Вовчанському районі, 27 січня, чоловік напав на 13-річну дівчинку. Він ударив дитину скляною пляшкою по голові, а потім двічі кулаком у перенісся і щелепу. Чоловік намагався її зґвалтувати, проте дівчинка не розгубилася та активно чинила опір. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Харківщині чоловік навчав 11-річну дівчинку різним збоченням, прикидаючись малолітнім. У поліцію про те, що сталося, заявила мати дівчинки. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися