У Харківській області поліція оголосила грошову винагороду за допомогу в затриманні злочинця (ФОТО)

Злочинець веде бродячий спосіб життя

На території Харківської області за скоєння особливо тяжкого злочину розшукується Євгевський Володимир 1989 року народження. Про це повідомляє пресслужба ГУНП Харківської області.

За інформацією джерела, розшукуваний раніше вже залучався до кримінальної відповідальності. На даний момент він веде бродячий спосіб життя та зловживає спиртними напоями.

Прикмети: на вигляд 40 років, худорлявої статури, зріст 180 см.

Особливі прикмети: на кистях та руках має численні татуювання.

Одяг: був одягнений у брудний осінній (зимовий), неохайний одяг. Має вигляд особи без постійного проживання.

picture

Усіх, хто володіє якоюсь інформацією про місцеперебування чоловіка, якого ви бачите на фото вище, просять терміново поінформувати за телефонами: (057)7059363, (057)7059300 (телефон чергових частин УКР та ГУНП у Харківській області), 806754.

Зазначається, що за інформацію, яка сприятиме затриманню злочинця, належить грошова винагорода. Також гарантується конфіденційність.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" інформував читачів про те, що у Харкові при загадкових обставинах зникла людина. У харківському Екопарку вранці 13 грудня біля вольєра лося виявили його одяг та кросівки. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що 2000 року розшукують зниклу 19-річну Ірину Бондаренко. На сьогоднішній день їй 39 років. Правоохоронці досі проводять пошуки жінки, не втрачаючи надію знайти її та повернути до родини. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися